Presona expune la IFAT 2022 cea mai noua presa de balotat

Cea mai nouă prese de balotat, MP 270 MH „Mega”, este construită pentru întreprinderile care balotează cantități mari de material. Are o capacitate foarte mare, fiind în același timp foarte rentabilă. O veti putea vedea la standul B5.351 / 450 la IFAT și aflați mai multe despre modul în care această presa de balotat vă poate economisi bani.

MP 270 MH are un design complet nou al presei, care va reduce costurile de reciclare, crescând în același timp eficiența operațională.

Secretul capacității super-înalte
Secretul performanței ridicate a MP 270 MH îl reprezintă procesele paralele și auto-optimizarea. Când materialul care urmează să fie compactat cade în presa de balotat, densitatea acestuia este măsurată automat și apoi presa de balotat se optimizează și procedează la precomprimarea materialului la 200 kg/m3. Materialul precomprimat este apoi mutat la presa principală care creează baloturi finite în timp ce materialul nou este precomprimat.

„Capacitatea foarte mare a acestui design înseamnă că poate înlocui mai multe prese de balotat mai mici la un cost semnificativ mai mic. Costul pe tonă scade semnificativ atunci când utilizați un MP de 270 MH”, spune CEO-ul Presona, Stefan Ekström.

45 de tone pe oră
Presa de balotat are o capacitate reală de 45 de tone de material * pe oră. Este cu 50% mai mult decât cea de-a doua presa de balotat de la Presona, LP 140, și de trei ori mai mult decât LP 60, mai mică.
(* Material care cântărește 50 kg / m3 înainte de balotare.)

Read Previous

Finalistii Plastics Recycling Awards Europe 2022

Read Next

IFAT Munchen 2022: un restart puternic pentru protecția climei