AERZEN a fondat compania de vânzări și servicii AERZEN Deutschland

AERZEN a fondat compania de vânzări și servicii AERZEN Deutschland la 1 ianuarie 2020, cu ținta de a centraliza în continuare dezvoltarea afacerilor în Germania. Serviciul individual și extinderea apropierii clienților sunt doar câteva dintre subiectele pe care AERZEN ar dori să le aprofundeze în viitor cu acest pas.

Odată cu fondarea unei companii centrale de vânzări și servicii, conducerea din jurul CEO-ului Grupului AERZEN, Klaus Hasso Heller, a dat o direcție decisivă. La AERZEN Deutschland, accentul este acum clar pe orientarea către client. Impulsuri și nevoi importante trebuie colectate mai rapid în viitor și transformate în produse și servicii comercializabile. Adaptat în mod precis la condițiile pieței germane. Mai puține interfețe, mai puține pierderi de fricțiune, parteneri de contact clari – aceasta este baza pentru o mai bună cooperare și soluții adaptate în viitor.

„Pentru a extinde în continuare cererea noastră orientată către clienți, am fondat AERZEN Deutschland. O comunitate performantă care întrepătrunde strâns vânzările și post-vânzările ca niciodată. Timpuri de reacție scurte și mai multă flexibilitate datorită structurilor mai slabe. ” spune Dirk Koob, șeful companiei de vânzări.

Peste 50 de filiale aparțin grupului de companii care a crescut constant de 155 de ani. AERZEN va continua să extindă realinierea organizației orientată către clienți în aproape toate domeniile companiei. „Crearea unei valori adăugate reale pentru client și găsirea de soluții împreună – aceasta este cheia succesului pentru AERZEN”, rezumă Koob.

Read Previous

FOCUS PE….Sticlă!

Read Next