Confederația Industriilor Europene de Reciclare

EuRIC – Confederația Industriilor Europene de Reciclare – și FEDEREC vă invită la cea de-a treia ediție a Conferinței Europene de Reciclare (ERC) la 19 septembrie 2019, eveniment ce va avea loc la  Muzeul Aerului și al Spațiului din Paris. Conferința va fi urmată de o cină de gală organizată pe o croazieră fluvială luxoasă, care va duce participanții la CEC prin cele mai iconice locuri din Paris.

Conferinta reuneste companii de reciclare, consumatorii și furnizorii de echipamente de reciclare din întreaga Europă, oferind astfel oportunități de networking de neegalat pentru dezvoltarea afacerilor. Participanti de seama din industrie, precum și reprezentanți ai instituțiilor europene, vă vor ține la curent cu cele mai recente evoluții de afaceri și de reglementare la nivel european. Prioritățile pentru industria de reciclare în următorii ani vor fi, de asemenea, discutate în contextul noului Parlament european ales și al viitoarei Comisii Europene.

CEC 2019 va fi, de asemenea, o ocazie unică de a sărbători împreună a 5-a aniversare a creației EuRIC. Pentru companiile și organizațiile care doresc să se poziționeze ca actori-cheie în Europa, ERC va oferi o varietate de oportunități de sponsorizare diferite.

Read Previous

Habitat for Humanity Romania & Saint-Gobain

Read Next

Bosch va fi neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2020