Sandvik sustine Ziua Mondiala a Mediului

 

Ziua Mondială a Mediului este sărbătorită pe tot globul. Sandvik se străduiește să reducă amprenta asupra mediului și am depus mult efort pentru a face ofertele și producția noastră mai bine din perspectiva durabilității.

„Beat Air Pollution” este tema pentru Ziua Mondială a Mediului din 2019. În Sandvik există câteva exemple de acțiuni, activități și inovații care ajută la reducerea emisiilor în aer și prevenirea poluării aerului. Obiectivul Sandvik privind durabilitatea pentru 2030 de reducere a emisiilor de CO2 va reduce și indirect poluarea aerului. Acest lucru, în principal, prin utilizarea mai multor energii care este produsă în moduri care înseamnă emisii mai reduse în aer, nu numai CO2.

Sandvik Mining

În Tychy, în Polonia, se instalează o nouă stație de tratare a vopselei. Pe lângă eficiența îmbunătățită, echipamentul separă, de asemenea, compușii organici volatili de aerul emis. La fața locului, celulele solare au fost instalate pentru a furniza energie electrică redusă la amplasament.

Echipamentul subteran de la baterii contribuie la rezolvarea impactului potențial al emisiilor de particule diesel și al altor emisii subterane prin lansarea, de exemplu, a platformei de foraj automate Sandvik DD422iE.

Sandvik Materials Technology

La producția de oțel din Sandviken, Suedia, se derulează un proiect pentru a schimba combustibilul din petrol și gazul petrolier lichid în biogaz și gaz natural, pentru cuptoare de încălzire. Acest lucru va reduce utilizarea combustibililor fosili și, de asemenea, va reduce emisiile în aer din producția de combustibili.

Instalația de încălzire centrală este instalată pe amplasamentul mare din Gimo, Suedia, pentru încălzirea clădirilor. Noul sistem înlocuiește un sistem cu încălzire cu ulei și reduce emisiile în aer. În plus, a fost recent construit un bazin de la centrală pentru ambele fabrici, ceea ce face posibilă transferarea excesului de căldură de la o fabrică la alta.

Celulele solare pentru producția de energie electrică cu emisii scăzute sunt instalate în două locații din Pune, India și un sistem similar este instalat într-un al treilea loc în Chiplun, India. Acest lucru ajută la reducerea emisiilor în aer din producția de energie electrică.

Read Previous

Presa MBT pentru eficienta maxima

Read Next

Wimbledon se alătură politicii de reciclare!