Constellium crește capacitatea sa de reciclare în Europa

Noul proiect se va concentra pe utilizarea materialului reciclat pentru a oferi plăci companiilor de automobile și ambalaje din Europa.
Se așteaptă ca această inițiativă strategică să adauge minimum 60 de kilograme de capacitate anuală la amprenta actuală de reciclare a Constellium, despre care susține că este „deja una dintre cele mai mari din lume”. Constellium se așteaptă să finalizeze domeniul de aplicare și locația proiectului până la sfârșitul anului 2021, în funcție de inginerie și obținerea autorizațiilor necesare. Se așteaptă ca începutul producției să înceapă în termen de doi ani de la începerea construcției.

Directorul companiei, Jean-Marc Germain, spune: „Aluminiul se află în epicentrul mai multor mega-tendințe de sustenabilitate pe piețele noastre de ambalare, auto și transport. Drept urmare, clienții noștri solicită din ce în ce mai mult produse care sunt produse în mod durabil și responsabil. Ne așteptăm ca această investiție să ofere Constellium oportunități de a-și extinde ofertele de produse cu emisii reduse de carbon pentru a satisface nevoile clienților. ”\
„Suntem încântați de potențialul de a ne crește capacitatea de reciclare în Europa. Beneficiem deja de aspectele inerent durabile ale aluminiului, inclusiv rezistența, greutatea redusă și reciclabilitatea infinită. O investiție în extinderea capacității noastre de reciclare este o demonstrație puternică a angajamentului nostru față de sustenabilitate. ”

Read Previous

Ziua mondială a mediului

Read Next

Upcoming Events