Plastics Recycling Show Europe (PRSE), 4-5 Noiembrie 2021, Amsterdam

Plastics Recycling Show Europe (PRSE) revine la Amsterdam în perioada 4-5 noiembrie 2021, mutându-se în sala mai mare din acest an pentru a satisface cererea pentru un spațiu mai mare de expoziții și conferințe.
Conferința și expoziția Plastic Recycling Show Europe, cu participare gratuită, s-a impus cu fermitate ca punct central al reciclării materialelor plastice în Europa. Peste 150 de companii se vor alătura expoziției. Înregistrarea vizitatorilor online este acum deschisă.

„A cincea ediție a Salonului de reciclare a materialelor plastice din Europa va avea loc la mai mult de doi ani după ultimul nostru eveniment personal din 2019. Pandemia a fost un moment foarte provocator pentru toată lumea, dar și o perioadă de schimbări fără precedent”, spune Ton Emans, președintele Europei pentru reciclatori de materiale plastice. „PRSE este un eveniment obligatoriu pentru a fi la curent cu ultimele evoluții și pentru a obține informații despre peisajul legislativ al reciclării materialelor plastice în Europa.”

Conferința de două zile va evidenția cele mai recente evoluții din industria globală a materialelor plastice, cu mai multe sesiuni dedicate materialelor specifice, cum ar fi polietilena, PVC, polipropilena, polistirenul și multe altele.

De asemenea, câștigătorii tuturor celor șapte categorii de premii la Plastics Recycling Awards Europe vor fi anunțați la evenimentul din 5 noiembrie. Toți cei 55 de finaliști vor fi prezentați în expoziție, la fel ca și câștigătorii premiilor din 2020, care au fost prezentate practic.

Evenimentul hibrid din noiembrie va permite persoanelor care nu pot vizita evenimentul în persoană să vizualizeze elemente ale programului de conferință de două zile prin livestream, inclusiv anunțul câștigătorilor Premiilor pentru reciclare a materialelor plastice din Europa. Vizitatorii numai online vor putea interacționa direct cu expozanții.

Read Previous

Recyclers’ Talks #4 – Stimularea reciclarilor de anvelope – esențiale pentru Acordul Verde European

Read Next

RECOMANDĂRI PENTRU GESTIONAREA INCENDIILOR CAUZATE DE BATERII DE LITIU ÎN DEEE