TOMRA va prezenta noua generatie de masini AUTOSPORT la RWM 2021

Reprezentanți ai diviziilor de colectare și reciclare ale TOMRA vor fi prezenți la standul 5-Q130 pentru a evidenția multitudinea de moduri în care soluțiile companiei ajută părțile interesate de pe întreg lanțul valoric în tranziția către o economie mai circulară. De la pregătirea pentru viitoarele scheme de returnare a depozitelor până la maximizarea eficienței sortării deșeurilor și aderarea la cea mai recentă legislație europeană și internațională privind deșeurile, echipele TOMRA vor fi gata să ajute.

Obiectivul TOMRA Recycling pentru RWM din acest an va fi noua generație de mașini AUTOSORT®, care combină caracteristici și tehnologii de vârf pentru a atinge niveluri de debit și puritate de neegalat. Vizitatorii standului vor afla cum investiția continuă a TOMRA Recycling în tehnologia AUTOSORT® asigură clienților o soluție pregătită pentru viitor, care se poate adapta pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale afacerii lor și ale piețelor finale.

Cu peste 80.000 de instalații pe 60 de piețe, automatele de vânzare inversate ale TOMRA captează peste 40 de miliarde de recipiente pentru băuturi uzate în fiecare an. Mark Brill, Vicepreședinte Vânzări și Marketing la TOMRA Collection, va vorbi în prima zi a evenimentului, între orele 15:30-16:00, în Teatrul Collections & Transport. Mark va explora cum să se pregătească pentru viitoarea introducere a schemelor de returnare a depozitelor în Regatul Unit și va sublinia cele mai bune practici în gestionarea schemelor eficiente, pe baza experienței TOMRA pe piețele europene și internaționale.

 

 

Read Previous

Cummins Water Works

Read Next

Reciclarea si reutilizarea textilelor uzate