2024 World Battery & Energy Storage Industry Expo (WBE)

WBE 2023
Organizat de Guangzhou Honest Exhibition Co., Ltd, cea de-a 8-a Expoziție mondială a industriei de stocare a bateriilor și energiei (WBE 2023) a avut loc cu succes în perioada 8-10 august la Zona A, complexul târgului de import și export din China, Guangzhou.

Cu o suprafață de peste 100.000 mp, spectacolul a ocupat un total de 8 săli de expoziție, amenajând 3957 de standuri, aproape dublu față de anul trecut. 1205 companii expozante s-au alăturat expoziției. Numărul expozanților de baterii, pachete și soluții de stocare a energiei a fost de 476.

Cele trei zile pline de viață au numărat 137.500 de vizite în total, inclusiv cumpărători din peste 50 de țări și regiuni, cum ar fi SUA, Germania, Coreea, Franța, Japonia, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Republica Cehă, Singapore, Malaezia, Indonezia, India, Thailanda, Brazilia, Africa de Sud.

Summit-ul pentru industria bateriilor din China (Guangzhou), Conferința de ecologie a industriei de stocare a energiei din China, Conferința mondială a industriei energiei cu hidrogen și pilelor de combustibil și primul program de vizitare a fabricii de două zile au constituit cele mai importante momente ale WBE 2023.

WBE 2024
WBE se va strădui să doboare din nou propriul record de dimensiune a expozițiilor în 2024, așteptându-se să ocupe un total de 13 săli de expoziție, în valoare de 165.000 mp, pentru a reuni peste 2000 de expozanți premium estimați.

Oferind cumpărătorilor din străinătate o privire de primă mână și în profunzime asupra producătorilor de baterii și echipamente pentru baterii din China, programul extrem de recomandat de două zile de vizitare a fabricii va reveni în 2024. Așteptăm cu nerăbdare participarea activă a mai multor vizitatori de peste mări!

Evenimente și activități live ale WBE 2024
Summit-ul 2024 pentru industria bateriilor din China (Guangzhou).
2024 China Energy Storage Industry Ecology Conference
2024 Conferința mondială a industriei energiei cu hidrogen
2024 Program de două zile Tur al fabricii

Profilul expozantului
1) Toate tipurile de baterii, pachet de baterii și celule, BMS
2) Produse de stocare a energiei
3) Încărcarea bateriei și schimbarea produselor
4) Materii prime și componente pentru toate tipurile de baterii
5) Echipamente de fabricare a bateriilor, echipamente de testare și instrument
6) Reciclarea bateriilor și logistica internațională
7) Zona de aplicare a energiei hidrogenului și a energiei hidrogenului

Read Previous

CBAM – Mecanismul de ajustare a frontierei de carbon

Read Next

ECO PROVOCAREA