Tehnologie Pre-Press de la Presona prezentata la IFAT 2024

La expoziția IFAT din acest an, Presona explică modul în care puteți obține gratuit una dintre presele lor avansate *.

*O presă de balotat cu tehnologie pre-press de la Presona are costuri de operare semnificativ mai mici comparativ cu o presă de balotat tradițională cu aceeași performanță, permițându-i să își recupereze propriul cost de achiziție. Sună interesant? Citiți mai departe pentru a înțelege cum este posibil acest lucru.

O presă de balotat Presona iese în evidență în mai multe moduri în comparație cu multe alte prese de balotat de pe piață. Diferența cheie este tehnologia pre-press, ceea ce, în practică, înseamnă că o presă de balotat de la Presona consumă cu aproximativ 30% mai puțină energie.

În plus, s-a demonstrat că tehnologia inovatoare de legare Presona utilizează cu aproximativ 10% mai puțină sârmă decât multe alte prese de balotat de pe piață. Acest lucru poate însemna cu până la patru metri mai puțin fir per balot, ceea ce reprezintă o economie semnificativă în timp.

Prese de balotat Presona sunt, de asemenea, cunoscute pentru durabilitatea lor. Cu o durată de viață adesea de 20-30 de ani sau mai mult, fiecare presă de balotat devine o investiție pe termen lung care continuă să ofere beneficii economice an de an.

„Consumul redus de energie, eficiența cablurilor și longevitatea creează împreună o ofertă foarte competitivă pentru cei care au nevoie de o presă de balotat și care doresc costuri reduse de operare. Atât de scăzut încât presa de balotat își poate plăti propriul preț de achiziție”, spune Stefan Ekström, CEO al Presona AB.

Read Previous

EURIC Conferinta de reciclare a anvelopelor

Read Next

Record IFAT München: Cel mai important târg comercial din lume pentru tehnologii de mediu reflectă creșterea globală a industriei