Bog’Art construiește Green

Compania Bog’Art aplică în toate proictele sale o politică dezvoltare durabilă ce se bazează pe implementarea celor mai bune practici și procese ce permit accesibilitatea pe termen lung, cu un impact minim asupra mediului.

Abordarea proiectelor într-o manieră sustenabilă se bazează pe patru principii directoare pe care trebuie să le atingă pe intreg parcursul duratei de viaţă a unei clădiri:

EFICIENŢĂ   –   UTILITATE   –   DURABILITATE   –   CONFORT

Aceste principii sunt asigurate de:

Folosirea materialelor reciclate

Economii în privinţa deşeurilor rezultate în urma proceselor de construcție

Reducerea poluării pentru minimalizarea emisiile de carbon

Managementul și eficientizarea consumului de apă şi de energie pentru a reduce costurile de exploatare

O clădire proiectată într-o maniera sustenabilă, reduce impactul asupra mediului pe întreaga durată de viaţă a acesteia. Sustenabilitatea are un efect pozitiv și din punct de vedere economic, acela de a reduce costurile, prin utilizarea metodelor verzi – una din cele mai eficiente metode de reducere a costurilor fiind performanța energetică.

Focusul asupra problematicii sustenabilităţii pune accentul nu doar pe proiectarea, implementarea şi certificarea clădirilor verzi, ci are în vedere și nevoile viitoare ale locatarilor acestor clădiri – clădirile noastre favorizează un mediu sănătos şi mult mai productiv.

În conformitate cu standardele Romanian Green Building Council, lucrările sustenabile realizate de către Bog’Art includ proiectarea şi implementarea responsabilă a practicilor de mediu şi eficiența în privința resurselor.

În calitate de Antreprenor General, Bog’Art este în măsură să garanteze că proiectele sale îndeplinesc cerinţele de sustenabilitate ale certificărilor BREEAM şi LEED.

 

 

Read Previous

Wimbledon se alătură politicii de reciclare!

Read Next

Coreea de Sud construiește prima fabrică de reciclare a bateriilor auto