Reciclarea aluminiului din capsulele de cafea

Nespresso în parteneriat cu brandul suedez de biciclete Vélosophy, a conceput o bicicletă urbană elegantă, care este fabricată din aluminiului capsulelor de cafea reciclate, rezultând un produs funcțional și elegant.

Bicicleta RE: CYCLE oferă un cadru din aluminiu realizat din plăcerea cafelei! Această bicicletă inovatoare atinge un echilibru perfect între durabilitate și stil. Bicicleta RE: CYCLE este o davadă clară a eforturilor de reciclare ale companiei Nespresso și a angajamentului său în ceea ce privește politica de sustenabilitate.

 

Vélosophy este primul brand de biciclete din lume care a făcut o promisiune unu la unu. Pentru fiecare bicicletă Vélosophy vândută, ei donează o altă bicicletă unei școali din Africa prin World Bicycle Relief. De ce? Disponibilitatea unui biciclete crește prezența fetelor cu 28% la cursurile școalre și mărește șansele lor de a absolvi cu 59%.
Așa se face că Vélosophy nu investește numai în viitorul planetei, ci și în viețile și comunitățile tinerelor din Ghana.

„Am creat Vélosophy cu un scop clar: să avem un impact pozitiv asupra lumii. Acest scop determină tot ceea ce facem, de la promisiunea noastră de a da o bicicletă pentru fiecare elevă, până la producerea bicicletelor noastre elegante din oraș din aluminiu reciclat. În Nespresso văd un angajament puternic pentru sustenabilitate, motiv pentru care acesta a fost parteneriatul de vis. Suntem mândri că am creat împreună o bicicletă care să meargă către viitor. Acesta esteb un proiectat frumos, realizat în mod responsabil și cu un rezultat final durabil. ”Jimmy Östholm, CEO și fondator al Vélosophy

Read Previous

Coreea de Sud construiește prima fabrică de reciclare a bateriilor auto

Read Next

Incendiile din pădurea Amazoniană aduc schimbări climatice