Lider in reciclare PO – Borealis

Economia circulară deschide noi modalități de reinventare a economiei în interesul păstrării capitalului natural și minimizării deșeurilor. Un alt aspect important al gestionării eco-eficiente a fluxului de deșeuri este proiectarea pentru reciclabilitate (DfR), care încorporează principiile de reciclare în procesul de proiectare în sine pentru a obține o circulație optimizată a materialelor pentru reciclare și reutilizare.

În acest scop, Borealis colaborează cu partenerii lanțului valoric – proiectanți, comercianți cu amănuntul, producători de ambalaje și proprietari de marcă – pentru a dezvolta soluții și concepte materiale pentru a îmbunătăți reciclabilitatea finală a vieții și proprietățile de performanță ale materialelor reciclate. Două exemple recente care ilustrează DfR și misiunea Borealis de creare a valorii prin inovare includ:

Soluția Laminată PE completă se bazează pe tehnologia de polietilenă bimodală (PE) Borstar® în combinație cu tehnologia de procesare orientată către direcția mașinii (MDO). Odată reciclată, această soluție PE completă poate fi procesată în aplicații cu film extrudat. Astfel, permite o gamă mai largă de opțiuni pentru viața a doua pentru ambalarea flexibilă.

Daploy ™ HMS PP se bazează pe tehnologia Borealis. Această rezistență ridicată la topire, materialul din spumă de polipropilenă este 100% -reciclabil și potrivit pentru o gamă largă de aplicații în industrii precum industria auto și construcții, pe lângă ambalaj și servicii alimentare. Materialul este ideal pentru realizarea unei amprente de mediu îmbunătățite, greutate mai ușoară, proprietăți termice unice.
Read Previous

Declarația EuRIC – Impactul coronavirusului (COVID-19) pentru industria de gestionare și reciclare a deșeurilor

Read Next

Impactul COVID-19 pentru pietele internationale de reciclare