EURIC si-a ales noii lideri pentru perioada 2022-2025

Confederația Industriilor Europene de Reciclare (EuRIC) și-a ales noii lideri în cadrul Adunărilor Generale desfășurate la Bruxelles pe 8 și 9 martie 2022. Olivier FRANÇOIS (Membru al Consiliului de Administrație al FEDEREC) este noul Președinte al EuRIC. El va fi sprijinit în sarcinile sale de o echipă solidă de vicepreședinți formată din Thomas BRAUN (Managing Director al bvse), Alicia GARCÍA-FRANCO (Director general FER) și Cinzia VEZZOSI (executiv de lungă durată al ASSOFERMET și președinte EuRIC în funcție).

Pentru Sucursalele de reciclare a metalelor, Susie BURRAGE (Președintele BMRA) a fost reales Președinte al Filialei Europene de Comerț și Reciclare a Metalelor Neferoase (EUROMETREC), în timp ce Thomas PAPAGEORGIOU (ANAMET Recycling) a fost reales Președinte al European Filiala de recuperare și reciclare a feroaselor (EFR), alături de Hans van de NES (FNOI) în calitate de președinte al Filialei europene de hârtie recuperată (ERPA). EuRIC Mechanical Tire Recycling (EuRIC MTR) va fi condusă de Poul STEEN RASMUSSEN (GENAN), în timp ce Mariska BOER (VHT) a fost realesă ca președinte al EuRIC Textiles. Nu în ultimul rând, Sophie SICARD (FEDEREC) a fost aleasă Președinte al Filialei Europene de Reciclare a Plasticelor (EPRB).

 

 

Read Previous

Revizuirea Regulamentului privind transportul deșeurilor – O dimensiune pentru toate restricțiile la export pot pune capăt ambițiilor UE privind economia circulară

Read Next

APELE SUBTERANE – INVIZIBILUL DEVINE VIZIBIL – ZIUA MONDIALĂ A APEI 2022