Reciclarea corectă a firelor și a motoarelor electrice

Reciclarea componentelor a devenit o problemă din ce în ce mai centrală, deoarece reprezintă o modalitate eficientă de reducere a impactului asupra mediului și de a crea noi oportunități economice.
În acest sens, tratarea firelor și motoarelor electrice oferă un potențial economic mare și numeroase avantaje companiilor care decid să urmeze această cale.
Reciclarea componentelor electrice, într-adevăr, permite recuperarea unui material de mare valoare: cuprul.

De ce ar trebui companiile să investească în tratarea cuprului?

Cuprul este considerat un metal ușor maleabil, puternic și ductil, care poate fi utilizat într-o varietate de procese (de la conducerea căldurii până la crearea de jgheaburi, accesorii de mobilier și chiar bijuterii). Datorită acestor caracteristici, cuprul este considerat un material extrem de valoros iar în ultimii ani valoarea sa a continuat să crească, ducând la un interes sporit pentru tratarea firelor și a motoarelor electrice pentru extracția lui.

Dar cum pot fi reciclate corect firele și motoarele electrice pentru a câștiga valoare nouă?

FOR REC s-a specializat de mulți ani în proiectarea și crearea de mașini de tratare a deșeurilor. Datorită experienței și know-how-ului acumulat de-a lungul anilor, într-adevăr, proiectează mașini la cheie pe măsură, ideale pentru tratarea a numeroase materiale, printre care: plastic, metal, cauciuc, DEEE, RSU, hârtie, aluminiu și, bineînțeles, cabluri si motoare electrice.

Reciclarea corectă a firelor și a motoarelor electrice

Dacă doriți să aflați mai multe despre reciclarea firelor și motoarelor electrice, consultați webinarul „RECICLAREA CABLURILOR ELECTRICE ȘI A MOTORULUI” pentru a descoperi diferitele tipuri de materiale prelucrate, a cazurilor dezvoltate în întreaga lume și pentru a analiza specificul tehnic al utilajelor. dedicat prelucrării cablurilor și motoarelor electrice.

În special, în videoclip veți găsi informații aprofundate despre:

Instalatii pentru tratarea firelor electrice, pentru un produs pur de iesire 99%-99,5%;
Instalatii modulare pentru tratarea motoarelor electrice, ideale pentru diverse aplicatii (inclusiv metale mixte)
Beneficiile sistemelor FOR REC pentru a crește performanța instalației prin reducerea consumului de energie și a costurilor de întreținere.

Read Previous

EURIC – Strategia pentru textilele durabile

Read Next

Intalnirea anuala a partenerilor UPLIFT