TOMRA lansează automate de vânzare inversă „Linia de bază” pentru comercianții cu amănuntul care au început sistemele de returnare a depozitelor

Liderul global de vending inversat TOMRA Collection a lansat noua linie de bază, o linie de automate de vending inversat (RVM) care oferă inovație și accesibilitate magazinelor care au participat la sistemele de returnare a depozitelor (DRS). Linia de bază este concepută pentru a oferi o modalitate simplă de a începe colectarea recipientelor de băuturi goale pentru reciclare, economisind în același timp spațiu și resurse pentru comercianți cu amănuntul.

Primul produs din linia de bază este TOMRA B5™ Combi. Are o amprentă compactă de doar 0,8 metri pătrați, ceea ce îl face potrivit pentru magazine mici sau locații cu spațiu limitat pentru a găzdui echipamente suplimentare de vânzare cu amănuntul. Dispune, de asemenea, de instalare plug-and-play pentru o configurare perfectă și un ecran tactil mare de 21,5 inchi pentru o mai mare ușurință în utilizare față de consumatorii care sunt, de asemenea, noi în ceea ce privește depozitul de returnare. RVM-ul de sine stătător poate colecta o combinație de sticle și cutii de plastic. în două containere diferite chiar în interiorul automatului de distribuție inversă sau doar un recipient pentru un tip de material.

TOMRA B5 Combi se lansează pentru prima dată în Irlanda, cea mai recentă regiune care a introdus un DRS, care a fost lansat pe 1 februarie. Sistemul cere comercianților cu amănuntul să ia înapoi recipientele pentru băuturi și să ramburseze depozitele, ca parte a eforturilor țării de a reduce gunoiul și de a crește ratele de reciclare. TOMRA colaborează cu comercianții cu amănuntul pentru a sprijini implementarea sistemului și pentru a oferi soluții de reciclare convenabile și captivante.

Pentru a face returnările de containere mai eficiente atât pentru consumatori, cât și pentru magazine, DRS-urile utilizează adesea vânzarea inversă pentru a automatiza procesul. Aceste mașini identifică, numără și sortează instantaneu containerele eligibile și plătesc rambursarea corectă a depozitului – ca o alternativă mai igienă, mai eficientă și mai precisă la manipularea manuală, umană.

Read Previous

Regulile revizuite privind transportul deșeurilor amenință reciclarea în Europa

Read Next

Aproximativ 50 de startup-uri internaționale care își prezintă inovațiile