Sisteme de sudare laser pentru Toyota Motor North America

Toyota Motor North America a comandat grupului internațional de tehnologie ANDRITZ trei sisteme de sudare laser SOUTRAC II Tailor-Welded Blank (TWB) dezvoltate în comun pentru a fi instalate în fabricile sale de producție din America de Nord.

Cele mai avansate sisteme de sudare cu laser TWB din lume sunt adecvate în mod special pentru aplicații curbate. Capul de procesare pe care îl conține a fost dezvoltat exclusiv pentru TMNA ​​și face sistemul capabil să sudeze cu laser raze mici și cusături polinomiale. Aplicațiile TWB bine dovedite implementate vor sprijini puternic Noua Arhitectură Globală a Toyota, cunoscută și sub numele de TNGA. Sistemul de producție complet automatizat SOUTRAC II va fi, de asemenea, capabil să integreze vehicule ghidate automate (AGV) care vor conecta sistemele logistice ale instalației cu depozit și echipamente de producție.

ANDRITZ Soutec, parte a grupului internațional de tehnologie ANDRITZ, a dezvoltat noul șef de proces specific, în strânsă cooperare cu TMNA. Noua piesă de bază de înaltă tehnologie încorporează 15 axe în combinație cu un concept de navetă de sudură și va fi implementată în noua generație a sistemului de sudare SOUTRAC II.

După instalarea cu succes a unui sistem TWB de mare viteză Soutec SOUSPEED într-o instalație Toyota North American în 2019, parteneriatul între ANDRITZ Soutec și Toyota a ajuns acum la un nou nivel de colaborare, deoarece părțile se sprijină reciproc cu schimbul de tehnologii avansate.

Read Previous

Bosch se implică activ în lupta împotriva Covid -19 în România

Read Next

Ziua mondială a mediului