VIITORUL ENERGIEI si TRANZITIA ENERGETICA

Seria video „Viitorul energiei [simplificat] oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre tranziția energetică.

Liderii tehnici și de afaceri de la Cummins își împărtășesc cunoștințele ca răspuns la întrebările dvs., făcând viitorul energiei accesibil și ușor de înțeles.

Explorați o varietate de subiecte, cum ar fi „Ce este tranziția energetică?”, „Cum funcționează hidrogenul?”, „Care este rolul electrificării?”, „Poate un motor diesel să funcționeze cu hidrogen?” și multe altele în aceste videoclipuri scurte.

Noțiuni de bază despre tranziția energetică
Ce este tranziția energetică actuală? Au existat și alte tranziții energetice de-a lungul istoriei? Să ne uităm la ce sunt gazele cu efect de seră și diferența dintre dioxidul de carbon și metan. Ce impact are tranziția energetică asupra economiei și care este viitorul motorinei?

Lista de redare „Viitorul energiei” explorează dacă consumul nostru de energie este în creștere și de ce eficiența energetică este importantă.

Hidrogen
Ești curios despre hidrogen? Vă întrebați despre potențialul hidrogenului în transportul comercial sau dacă un motor diesel poate funcționa cu hidrogen?

Această secțiune acoperă modul în care hidrogenul este produs și modul în care funcționează ca un combustibil. Explorăm diferențele dintre hidrogenul gri, albastru și verde și dacă vehiculele cu hidrogen nu au emisii. Faceți clic pe redare și bucurați-vă de scurte explicații și informații de la liderii de la Cummins.

The Future of Energy [simplified] Video Series | Cummins Inc.

 

Read Previous

STRATOS – Neutralitatea climatică – ce este, obiective și cum se realizează?

Read Next

Regulile revizuite privind transportul deșeurilor amenință reciclarea în Europa